A sport hatásai az életünkre

 

A sport hatása: Amikor elkezdesz sportolni, javul az állóképességed, a vérkeringésed, könnyebben veszed a levegőt és jobban terhelhető vagy mind fizikailag, mind lelkileg. Persze van olyan, hogy az embernek nincs pénze, vagy ideje a sportra. Kivéve, ha otthon csinálja pihenésként.
Ha segítségre lenne szükséged hogy elkezd, itt jelentkezz: 

A betegségek 90%-a lelki eredetű

Az sport hatása az életünkre. Ahogy sportolsz, elkezd helyre állni a lelked és a tested egyensúlya is. Ahogy sportolsz, a negatív energiák elkezdenek kijutni a szervezetből, az aurádból. Egyre erősebb lesz a mentális gondolkodásod. Miért lesz jobb a mentális gondolkodásod a sport által? Azért, mert amikor a testedet edzed, akkor a föld energiáját használod, ezért folyamatosan földeled magad. Így ha spirituális szemmel nézzük a dolgot, akkor beindul a gyökér csakrád. Ez a csakra azért felelős, hogy két lábbal állj a földön.
A sport által a szervezet boldogsághormont termel, ezért nem kívánod már annyira a csokoládét, és az édességet. Ez egy öngerjesztő folyamat. Annál boldogabb leszel lelkileg mint előtte ha rendszeresen sportolsz, még akkor is ha nem érted miért történik mindez. Elkezded meglátni a szép dolgokat az életedben, és ez miatt, ha eddig valamilyen szinten depressziós voltál, az is kezd eltűnni az életedből. 
Abban az esetben ha nem tudnál aludni, vagy túl voltál pörögve, a sport ezt is beállítja. Újra kiegyensúlyozott jókedvű ember lesz belőled. 

Hogyan lehetséges ez? 

A sport hatása az életünkre. A sportnak van egy olyan jótékony hatása a szervezetedre, hogy egyensúlyba hozza a testedben azokat a sejteket, amik a jókedvet, a fáradtságot, és az izgalmat egyéb dolgokat egyensúlyba hozza az életedben. 
Így kiegyensúlyozza a szélsőséges életvitelt, ezért könnyebb és pihentetőbb lesz az alvásod, könnyebb és jobb kedvű a nappali tevékenységed. 
A következő fejezetben írom le azt az Aerobik feladatsort, amivel két hónap alatt 8-10 kg- ot fogytam a megfelelő étkezés mellett, úgy, hogy egy deka nem jött vissza. Nem csak 18 évesen használtam, hanem a gyermekeim születése után is. Így nyertem vissza a régi alakomat. 
Ez pedig mind a három gyermekem után sikerült. 
A következő bejegyzésig pedig: 

Sétáljunk, mert az a legkönnyebb!