Kapcsolat

Jelentkezz most!

Írj e-mailt, telefonálj, vagy üzenj az űrlap kitöltésével.

Telefon

+36-30 276-0825

Címek

Budapest 1071, Damjanich utca 38.
Fogyi Bőség Klub

Budapest 1173, Újlak utca 80. 1/5
Fogyi Bőség Klub és ThetaHealing® konzultáció

Budapest 1078, Murányi utca 61. 2/13.
Fogyi Bőség Klub és ThetaHealing® konzultáció

Stúdiónk címein, csak előzetes időpont egyeztetés után van lehetőség találkozóra.

Adatvédelem*

Gyakran Ismételt Kérdések

Amit Neked is jó tudnod!

Már több fogyókúra módszert is kipróbáltam, eredménytelenül. Van még remény?

A válaszom: IGEN!!!
Ez, amit én mutatok Neked nem egy fogyókúra. Itt elkezded Te saját magadat figyelni, mi az, ami jó NEKED, és mi az ami NEM JÓ NEKED. Mire gondolok ilyenkor? Ha új fogyókúrás módszert osztanék meg Veled, az azt jelentené, hogy egy idő után megunod az egészet, és visszatérsz a régi életedhez, a régi ételekhez. Ha egy új életritmust szokást mutatok meg, akkor tartósan találod meg e téren a számításaidat. Van egy mondás:

„Nem azért élünk, hogy együnk,
hanem azért eszünk, hogy éljünk.”

Miért írtam le ezt a mondást? A legtöbb fogyókúra sanyargatja azt, aki elkezdi. Mint írtam ez nem fogyókúra. Szeretnél azonnali fogyást? Akkor kezd a reggelidet átformálni. Este forrázzál le zabpelyhet, és reggel adjál hozzá fahéjat, barna cukrot, vagy mézet, gyümölcsöket, magvakat, amiket éppen megkívánsz. Az így elkészített étel végig dörzsöli a bélrendszeredet, és a bélsarat letisztítja napi szinten. Így pár hét alatt 4-8-10 kg-ot tudsz lefogyni, attól függően, hány kiló bélsár rakódott le az elmúlt években a szervezetedben. A tej nem jó erre a célra. Ha főzöd a zabpelyhet, és zabkása lesz, akkor nem ugyanez a hatása. Hogy érzed magad egy kiadós ebéd után, amikor mindenfélét összeeszel? Fáj a gyomrod. Van, hogy álmos is vagy. Erre azt mondod ez azért van, mert a szervezet így reagál az evésre. Van, hogy gyógyszert is beveszel, hogy enyhüljenek ezek a tünetek. Gondoltál már arra, milyen lenne, ha többet sohasem fájna a hasad étkezés után? Eltudod ezt képzelni? Gondoltál már arra, milyen lenne, ha nem lennél álmos étkezés után? El tudod képzelni?

Ha szeretnéd kipróbálni, megtapasztalni: jelentkezz!

Fogyi Bőség Klubtalálkozóra, ThetaHealing® konzultációra
vagy csak egyszerűen bővebb információk kérésre.

Igen! Jelentkezem!
 

Még mindig azt kérdezed tőlem, hogy már több fogyókúrás módszert is kipróbáltál és van e remény? Mert most ennek a titoknak a kulcsát adom át NEKED! Szeretnél fogyókúra nélkül lefogyni? Ha szeretnél fogyókúra nélkül lefogyni, akkor kezdd el vezetni naponta, milyen ételekre mennyit költesz. Hogy miért? Akkor kezdtem el vezetni a költségvetésemet, amikor havonta 40.000Ft- ot költöttem cigarettára, és sajnáltam a pénzt a gyümölcsökre zöldségekre. Miközben vezeted a költségvetésedet, rájössz arra mennyi vitamin nélküli mű kaját eszel meg. Olyan ételekre gondolok itt, amiben semmi vitamin nincs. Közben pedig éheznek még mindig a sejtjeid, Te pedig csak eszel, és eszel, mert a tested követeli az ételeket, italokat, hiszen éhes. Te pedig követed a test utasításait, csak azt nem tudod, hogy miért vagy még mindig éhes, hiszen olyan sokat ettél már. Közben a gyomrod kitágul, és egyre több ételt kíván. Hogyan tudsz kijönni ebből az ördögi körből? Úgy, hogy el kezdesz kevesebbet enni. Amiket eszel, abban pedig egyre több legyen a vitamin, az élettel teli anyag. Ezek a gyümölcsök, a zöldségek, és a magvak. Ha eddig három szelet kenyeret ettél, akkor ezentúl egyél csak kettőt meg. Ha kettőt ettél meg, akkor 1,5 vagy 1 szelet szendvicset egyél. Figyelj oda, hogy minden étkezéskor egyél élő kaját. Tudod? Gyümölcs, vagy zöldség. Annyit egyél mindig, amikor érzed majdnem tele a hasad, de még sem. Ha még mindig éhes vagy, igyál egy vagy két pohár vizet. Ez pedig nagy trükk, mert így a gyomrod azt hiszi, hogy tele van. Így elvezeted a szervezetedet oda, hogy nem úgy éli meg a mindennapokat, mint a fogyókúrát. Te pedig elkezded magadat sokkal jobban érezni. Hiszen folyamatosan azt figyeled, mit egyél, mit igyál, hogy jobban érezd magad.

Még mindig azt kérdezed:
"Már több módszert is kipróbáltam van-e még remény?"

Mi a véleményed, menni fog?

Igen! Szerintem van remény...

 

Ha szeretnéd kipróbálni, megtapasztalni: jelentkezz!

Fogyi Bőség Klubtalálkozóra, ThetaHealing® konzultációra
vagy csak egyszerűen bővebb információk kérésre.

Igen! Jelentkezem!

Ha kérem a segítségedet, mire számíthatok?

Ha egyéni kezelésre jössz, akkor a ThetaHealing® segítségével oldjuk a blokkjaidat, és hitrendszereket, és érzelem mintákat cserélünk, hogy tovább tudj menni a fogyás, útján. Miért segítek Neked? Mert mindenkiben kialakulnak blokkok, amikor folyamatosan hízik. Van, aki éppen azért hízik, mert rossz a párkapcsolata, és ezt magának sem meri bevallani. Viszont van olyan is, amikor ez még gyermekkorban gyökerezik. Ilyenkor ezeket a blokkokat kell oldani. Így utána olyan csodák történnek az életedben, amire álmodban sem gondoltál volna. Így könnyedén jutsz túl a nehézségeken.

A Fogyi Bőség Klub csoportban átbeszéljük, hogy ki hol tart a máshogyan étkezésben, a mozgásban és részt veszünk meditációkban is, amiket otthon is végezhetsz. Ez egy olyan támogató közeg, ahol megbeszéljük, ki hol tart az új életében. Hogyan érzi magát, milyen elakadásai vannak, hol szeretne segítséget. Természetesen ilyenkor megbeszéljük azt is, kinek miben tudok segíteni. Hiszen azon kívül, hogy beszélgetünk, ekkor kiderül az is, Neked van e elakadásod, és jönnél e hozzám egy személyes konzultációra, ahol az éppen aktuális blokkjaidat, elakadásaidat szüntetnénk meg, hogy tovább járhasd a fogyás útját. Ekkor megosztjuk egymással a mozgással kapcsolatos tapasztalatainkat is.

Ez egy igazi közösség, egy igazi csapat, ahol barátságok fejlődnek, új ismeretségek alakulnak ki. Mi, akik valamennyien kérjük egymás segítségét és meg is kapjuk. Ezen kívül természetesen az én segítségemet is megkapod. Segítséget kapsz azért is, mert saját és más tapasztalataim is vannak abban, hogyan kell túljutni egy egy blokkon.

Ha szeretnéd kipróbálni, megtapasztalni: jelentkezz!

Fogyi Bőség Klubtalálkozóra, ThetaHealing® konzultációra
vagy csak egyszerűen bővebb információk kérésre.

Igen! Jelentkezem!

Mennyi időre és kitartásra van szükségem, hogy lefogyjak?

Időre, és kitartásra is mindenképpen szükséged van,
ha fogyni akarsz.

Viszont már az első héten beindul a fogyás, ha minden este leforrázod a zabpelyhet, amit másnap reggelire megeszel. Ehhez mindenféle magvakat, és gyümölcsöket is ehetsz, így téve változatossá a reggeli étkezésedet. Annyit egyél, hogy jól lakjál. A délelőtt folyamán pedig érdemes mindenféle gyümölcsöt, magvakat enned, ha éhes vagy. Vagyis két óra múlva már nyugodtan ehetsz újra ilyen dolgokat. Készíthetsz borsó, sárgaborsó, lencse, csicseriborsó, bab, vagy egyéb püréket, amiket rákensz a kenyeredre gyümölcsök, magvak helyett. Ezek is elősegítik az emésztést. Ha lehet, térj át a teljes kiőrlésű kenyérre, rozskenyérre.

Én így fogytam le 4 kg-ot négy héten belül. Aztán stagnált a súlyom, így thétáznom kellett, hogy tovább fogyjak. Miután thétáztam, egy hét alatt újabb egy kg-al lettem karcsúbb. Lehet, hogy ezzel a technikával Neked sikerül 6 hét alatt 8-10kg-ot fogynod. Ez egyéneknél változó. Amennyiben megáll a súlyodban a csökkenés, akkor eljött az az idő, hogy keress fel egy ThetaHealing® konzultációra, mert valami blokkolja a súlyod tovább csökkenését, és dolgoznunk kell rajta.

A ThetaHealing® azonnali hatását
mindenképpen érdemes kipróbálnod!

Igen! Jelentkezem ThetaHealing® konzultációra!

Segítségével megnövekszik a
kitartásod és a lelkesedésed.

Igen! Jelentkezem ThetaHealing® konzultációra!

Mindezek mellett a ZINZINO, egyik termékét a BalanceOil-t is érdemes fogyasztanod rendszeresen. Ez a szer beállítja az Omega3 és az Omega6 egyensúlyát a szervezetedben és kinyitja a sejteket, hogy azok több vitamint engedjenek be a sejt belső részeibe. Így kevesebb ételt fogsz kívánni, és több vitamint fogsz enni, és a több vitamint a sejtjeid is beengedik a sejt belső részébe. Ezért ha eszel gyümölcsöket, magvakat, azok már sokkal könnyebben beépülnek a szervezetedbe. Csodákra képes amit fél év alatt el tudsz érni a fogyással kapcsolatban, és az étkezéssel kapcsolatban. Lehet, hogy vissza sem akarsz már térni a régi életedhez, mert olyan jól érzed magad majd a bőrödben. Eljutsz arra a szintre, hogy nem azért hagysz abba egyes ételeket mert én mondom, hanem azért, mert sokkal jobban érzed magad a bőrödben az új életviteleddel. Ráadásul ha gyógyszert szedtél, lehet az orvos csökkenteni fogja őket, mert javul az állapotod. Mentálisan, és fizikailag is.

Természetesen, ha sportolsz, a fogyás gyorsabb. Itt gondolok pl. napi 40-90 perces sétára, gyaloglásra.

A sportolásról bővebben...

Tudsz jó fogyókúrás ételrecepteket is?

Igen! Többnyire olyan ételreceptjeim vannak, amikről megfigyeltem, hogy nekem jobb tőlük az emésztésem. Lehet, hogy Neked is ettől lesz jobb az emésztésed. Ezért mindig figyeld magad, hogy Neked melyik étel hogyan befolyásolja a bélműködésedet. Van olyan Blog bejegyzésem, ahova a recepteket teszem fel.

Itt olvashatod ezt a blogbejegyzésemet...

Itt találni fogsz különböző sült húsokat, húsokat, salátákat, köreteket, egytál ételeket, házilag készített müzliket és egyéb ételeket. A változatos étkezés nagyon fontos, hogy ne legyen vitaminhiányod, és ne legyenek unalmasak sem az ételek. Az sem mindegy, milyen színű ételeket eszel. Hiszen minden ételnek más színe van, ahogy a csakráknak is a testben más-más színűk van. A jó fogyókúrás étel olyan, hogy beindítja a csakráid működését, ezért több energiád lesz arra, hogy valami pluszt, valami olyan dolgot csinálj, amit eddig nem csináltál.

A színek jelentéséről itt olvashatsz bővebben...

Az is lehet, hogy csak nem volt rá időd, vagy nem volt hozzá kedved, hogy a tornát, a mozgást beengedd az életedbe. Most már lesz hozzá kedved, mert az étellel, amit beviszel, megnő az energiád, és ezért mindennel könnyebben és gyorsabban végzel. Néhány példa a gyümölcsök színük általi hatásáról:

 • A paradicsom piros színe a gyökércsakrát erősíti.
 • A narancs a színével a szexcsakrádat jobbítja.
 • A citrom a színével a köldökcsakrádnak tesz jót.
 • A kivi a szívcsakra erősítője a zöld színével.
 • Eddig is odafigyeltél az étkezésedre ilyen szinten? Most már tudod miért fontosak a zöldségek és a gyümölcsök? Szóval amikor nézegeted az általam feltöltött recepteket, akkor vizsgáld meg, hogy NEKED, melyik recept a megfelelő! Azt is megteheted, hogy egy egy hozzávalót megváltoztatsz. Ha Neked a szeretettel van bajod, akkor a zöld paprikára van szükséged amikor főzöl, és nem a sárgára, ami az akarat csakra színe. Ezért ezt külön ki fogom hangsúlyozni, amikor készítek egy egy ételt. Illetve lehet, hogy szükséged van a sárga színű paprikára, és egy kicsi cukkinire is. Akkor ezek alapján készíted el az ételt. Ezek pedig nagyon fontos dolgok!

  Ha pedig Te, egy új recepteket találtál ki, akkor kérlek küld el, hogy feltegyem a weboldalra, így segítve mások étkezését. Természetesen szívesen kipróbálom az általad leírt receptet, és odaírom ez a TE recepted!

  Thétázni? Az meg micsoda és mire jó?

  A ThetaHealin® egy olyan spirituális energetikai munka, ami az érzelmekkel, és a hitrendszerekkel dolgozik theta állapotban.

  Ez egy meditációs technika. Az Agykontroll szintje az alfa szint, a ThetaHealing szintje a theta szint. A technikánál nincsenek olyan nagy kiborulások, mint amikor hipnotikus állapotban van az ember. Az érzelmek által olyan energetikai rálátásokat hoz felszínre a múltból meditációban, aminek az oldása által megváltozik a jelenben az érzelem és a hitvilágunk, ezért a jövőnket már pozitívan tudjuk alakítani.

  Szóval mi a théta? Hogyan hat? Mire jó? Beszéljünk a TE fogyásodról. Szeretnél fogyni, de nem tudod elképzelni magadról, hogy karcsúbb legyél. Már sok diétába belekezdtél, de meguntad és újra több lett a súlyod. Ezért már hited sincs, hogy belevágnál egy újabb lehetőségbe. Viszont még mindig fogyni szeretnél. Ilyenkor jön a hitmunka. Dolgozunk egy konzultáció keretein belül arra, hogyan érintenek Téged a fogyással kapcsolatos érzések, hitek. Ilyenkor beindítjuk a hitedet azzal, hogy régi blokkokat oldunk. Ezek a blokkok lehet, hogy még gyermekként alakultak ki az életedben a hízással és a fogyással kapcsolatban, és már nem is emlékezel rájuk. Törléseket, betöltéseket végzek ebben a meditatív tudatállapotban, és az Univerzum segít ezeknek a végbemenetelében a szervezeted, a fizikai tested, a lelked által, valamennyi tudatszinten. Az így törölt és betöltött hitrendszerek és érzelmi minták megváltoztatása után azonnal neki kezdhetsz az új életednek. Máshogyan fogsz ránézni a mindennapjaidra. Az hogy változtatsz e az életeden az új tudati mintádnak megfelelően, az már a Te felelősséged. Hiszen Te is tudod, ha mindent ugyanúgy csinálsz mint addig, akkor ugyanaz fog történni veled, mint eddig. 

  Újrakezdés mozgással...
   

  Az étkezéseden is változtathatsz...

  Mindig Újhold idején kezdj el egy új szokást bevezetni az életedbe, úgy a legkönnyebb. Nem kell egyszerre mindig mindennek nekivágni.  Nevezhetjük ezt a dolgot 30 napos kihívásnak. Az új Szinapszisok az agyban 21 nap alatt alakulnak ki. Ahhoz hogy megerősödjenek, 30 napra van szükség. Ha ez megtörtént, kezdheted az újabb 30 napos kihívásodat, az előző 30 napos szokásodat megtartva. Szóval elindítottad magad a fogyás útján és olvadnak le Rólad a kilók. Nézd meg hány kg a súlyod, mielőtt elkezdenéd a sportot, a diétát, vagy bármit a ThetaHealing® konzultáció után. Azt is nézd meg, hogy hány cm a derekad, csípőd, mell méreted, comb körfogatod. (Természetesen ha van lelkierőd Théta nélkül elkezdeni a változtatást az életedben, akkor elkezdheted e nélkül is.) Nagyon sokszor előfordul, hogy kg-ban megáll a súly, de cm-ben csökken tovább. Amikor elérsz oda, hogy egyik sem csökken, akkor itt az ideje, hogy elgyere hozzám egy újabb ThetaHealing® konzultációra.

  Igen! Most jelentkezem ThetaHealing® konzultációra!

  Kérdezed: "Thétázni? Miért? Mire jó az megint?" Azért gyere el egy újabb theta konzultációra, mert újabb gondolatok vannak a lelkedben, vagy valamelyik szinten, ami miatt nem tudsz tovább fogyni. Amikor ezeket a gondolatokat, érzéseket oldjuk, utána újabb negatív dolgoktól szabadulsz meg. Ekkor megint elkezdenek leolvadni Rólad a kilók.

  Czidor Mária

  ThetaHealing® konzulens

  Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy segítsek neked lefogyni, akármennyi idős is vagy, és akármennyi is most a testsúlyod. Leírom, milyen lelki folyamatokon megy át az aki túlsúlyos, illetve folyamatában mik az állomások az ideális testsúly felé.